varen relatiemarketing Limburg

Dé duurzame B2B erVAARing van Limburg

Een sloep huren kan niet alleen privé maar ook zakelijk. Want op het water heb je écht even een ander gesprek met een collega, klant, prospect of relatie. Daarom is een stukje varen dé ideale erVAARing voor een personeelsuitje, als relatiemarketing óf als vergaderbreak. Zeker als je ook nog eens weet dat je duurzaam vaart en dat je rustig kunt boeken omdat Sloepverhuur Limburg ook slechtweer alternatieven aanbiedt.

Van 2-60 personen

Ideaal als duurzaam teamuitje, vergaderbreak én relatiemarketingactiviteit

Interesse in deze zakelijke mogelijkheden? Mail dan jullie wensen en ideeën naar varen@sloepverhuurlimburg.nl. We nemen dan contact op om een en ander te bespreken en naar wens in te vullen.

  • Elektrisch varen op en rond de Limburgse Maas; ideaal voor een ander gesprek met collega’s, klanten, prospects of relaties
  • In samenwerking met Kasteel De Keverberg, De Heere van Meijel, de Vermaekerij (Maasbree) en Home of Heroes (Buggenum) programma’s tot 60 personen mogelijk.
  • Met die partijen hebben we ook alternatieve mogelijkheden voor een programma-invulling als het onverhoopt slecht weer is.
  • Ook mogelijk als vergaderbreak tijdens een dag of dagdeel vergaderen bij Kasteel De Keverberg of Chateau de Raay in Baarlo
  • Voor relatiemarketing ook een aantrekkelijk vaarabonnement mogelijk

 

Bedankt voor jullie massale komst
in 2022 en graag
tot voorjaar 2023!

Bedankt voor jullie massale komst
in 2022 en graag tot voorjaar 2023!

Volg onze socials voor informatie over exacte startdatum seizoen 2023. 

Boeken is nu niet meer mogelijk.